Συνταγή από τον Αποστόλη.
ΥΛΙΚΑ:
500γρ. μακαρόνια Barila (άσπρο η ολικής)
1 κ. του γλυκού αλάτι
3 κ. λάδι για το τελείωμα
Εκτέλεση: ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
1) Παίρνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα και την γεμίζουμε με νερό μέχρι την μέση.
2) Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στην 9 θέση 250 βαθμούς κελσίου και πάνω.
3) Ρίχνουμε αλάτι στο νερό 1 κουταλιά.
4) Σπάμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το νερό(για 3 άτομα ρίχνουμε όλα τα μακαρόνια, για 2 άτομα τα μισά μακαρόνια).
5) Ρυθμίζουμε τα λεπτά για το βράσιμο όσο λέει η συσκευασία.
6) Τέλος σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και λάδι.
ΣΑΛΤΣΑ
1)Βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι σάλτσα και την βάζουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας
2)Βάζουμε νερό στην σάλτσα και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι με την σάλτσα.
3 ) Τέλος κλείνουμε το μάτι .
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Σερβίρουμε τα μακαρόνια και ρίχνουμε την κόκκινη σάλτσα στα μακαρόνια και τριμμένο τυρί στα πιάτα.